If you have a CMS page that points to the catalogs_home UI page (whether iFrame or not) the search functionality will not work and result in a page not found error.

The normal module URL for the catalogs module is as follows: catalogs_home.do?sysparm_view=catalogs_default

The search catalog block functions correctly when used outside of CMS on this page: catalogs_home.do?sysparm_view=catalogs_default

Steps to Reproduce

This is only reproducible in Eureka and Fuji instances as prior versions did not have the multi-catalog functionality:

  1. Log in as an admin to a Eureka instance.
  2. Click the Catalogs module in the application navigator.
  3. Issue a search for email.
  4. Note that results are found.
  5. Go to that UI page in CMS: ../ess/catalogs_home.do?sysparm_view=catalogs_default
  6. Issue a search for email.
  7. Note the Page not found error.

The same thing happens if you build a page with an iFrame block pointing to that same page.

In Fuji, the symptoms are different. Instead of a page not found error, you do not get any results returned.


If you are able to upgrade, review the Fixed In field to determine the versions that have a permanent fix to this issue.

Subscribe to this known error article (click the Subscribe button at the top of the article) to receive notifications when more information is available about this issue.

Related Problem: PRB616769

Seen In

Eureka Patch 10
Eureka Patch 6
Eureka Patch 9 Hot Fix 4
Geneva Patch 7

Fixed In


Associated Community Threads

There is no data to report.

Article Information

Last Updated:2016-11-13 17:44:49